Rent a car blog

Blog | Kućni ljubimci i rent a car agencije

Kućni ljubimci i rent a car agencije

Da! U prošlosti je bilo manje uobičajeno da kompanije za iznajmljivanje automobila dozvoljavaju kućne ljubimce, ali kako je potražnja rasla, shvatili su da svi tretiramo kućne ljubimce kao deo porodice.

Većina kompanija za iznajmljivanje automobila dozvoljava kućne ljubimce u svojim automobilima, ali uvek je vredno proveriti na vreme. Tada možete izbeći bilo kakva neprijatna iznenađenja kada stignete po auto.  

Evo nekoliko saveta da njihovo putovanje i vaše učinite  boljim. 

Iznajmite pravi tip automobila 

Kompanije za iznajmljivanje automobila nude različite vrste automobila, a vi razmislite koja grupa automobila bi vam najviše odgovarala. 

Zaštitite sedišta ili prtljažnik ćebetom

Vaš pas ili mačka moraju biti smešteni u poseban kavez ili  nosač. Ovo se zatim mora pričvrstiti sigurnosnim pojasom. Ako imate  mrežu koja odvaja zadnji deo od putničkog prostora za prevoz životinja, možete tamo staviti svog psa (ali ne i mačku) bez potrebe da koristite kavez. U stvari, ako bi se vaš četvoronožni prijatelj mogao slobodno kretati u kolima, to bi moglo da ugrozi vašu bezbednost. 

Pravite redovne pauze 

Zaustavite se redovno svaka 2 sata kako bi vaš kućni ljubimac mogao da ispruži šape.

Obavezno mu dajte vodu, otprilike svaka 2 sata.

Ako je moguće, stavite ga na sedište do prozora kako bi mogao da vidi šta se dešava napolju.

Održavajte temperaturu u automobilu hladnom.

Počnite na vreme sa pribavljanjem potrebne dokumentacije i obavite preventivni pregled kod veterinara. Pravovremena priprema je pola posla na putu do opuštenog i srećnog putovanja sa vašim ljubimcem, koji će sigurno biti nezaboravna avantura! 

Provedite divan odmor i uživajte u istraživanju novih destinacija, a mi vam stojimo na raspolaganju Rent a car Beograd Royal

Kako da rezervišete rent a car vozilo?

Rezervaciju rent a car vozila možete obaviti preko web stranice REZERVACIJA ili pozivanjem broja +381 69 77 63 61.

Autor | Suzana Trajkovska

Suzana Trajkovska

Slični blogovi

Kako izbeći štetu na iznajmljenom automobilu

Izbegavanje oštećenja iznajmljenog automobila je neophodno kako bi se izbegli dodatni troškovi i komplikacije kod osiguravajućeg društva ili agencije za iznajmljivanje automobila.

Ograničenja kilometraže prilikom iznajmljivanja automobila

Ograničenja kilometraže prilikom iznajmljivanja automobila su pravila koja određuju koliko kilometara možete preći iznajmljenim vozilom bez dodatnih troškova.